De ultieme gids voor online dating tips: Begin nu met uw online dating succes!

DATE: November 20, 2019

AUTHOR: Helen Cowan

Sharing is caring!

Met 40 miljoen Amerikanen die nu online dating services gebruiken, zijn de kansen om online liefde te vinden groter dan ooit. Om hier echter het meeste uit te halen, moet je weten hoe je het spel moet spelen, en daar kunnen onze online datingtips je helpen.

Tips voor online daten: de gids met negen stappen

1. Zorg ervoor dat je klaar bent om te daten

De kans is groot dat als u op zoek bent naar tips voor online daten, u serieus van uw zoektocht een succes wilt maken. Of u nu op zoek bent naar uw eerste echte relatie of recent bent gescheiden van een partner, het is echter belangrijk dat u echt open en klaar bent om iemand nieuw te ontmoeten. EliteSingles-psycholoog Salama Marine zegt dat ‘online daten is hetzelfde als daten in het echte leven. Als je niet klaar bent om iemand te daten, doe het dan niet. Het is beter om je volledig klaar en zelfverzekerd genoeg te voelen om iemand te ontmoeten die jou kan voltooien. ’Zorg ervoor dat je open bent en toegewijd aan het vinden van een langdurige relatie en op zijn beurt kun je iemand echt geweldig ontmoeten.

2. Vind de beste datingsite voor jou

Het kiezen van de juiste datingsite kost tijd en onderzoek – je wilt iets vinden dat aan je behoeften en wensen voldoet. Er zijn diverse Nederlandse datingsites te vinden waaronder dating sites om vreemd te gaan en datingsites voor seks. Salama suggereert: ‘Ik raad echt aan, vooral voor senioren, om geen gratis websites te gebruiken. Allereerst richten oplichters zich meestal op oudere gebruikers die misschien niet zo internetbewust zijn; daarom is het het beste om dit te vermijden. Wanneer u een website zoekt, wees dan niet lui en zorg ervoor dat u de voorwaarden en privacy grondig controleert: garandeert de website volledige privacy van uw berichten en foto’s? Als dat zo is, kunt u erop vertrouwen dat mensen op de datingsite er echt zijn om iemand te ontmoeten, net als u. ‘

Als je eenmaal deze geruststelling hebt en een datingsite hebt gekozen die aan je eisen voldoet, ben je klaar om aan de slag te gaan. Bij EliteSingles wordt elk profiel bijvoorbeeld beoordeeld door een medewerker voordat het wordt geaccepteerd op de site en worden gebruikers die verdacht worden van fraude of anderszins proactief van de site verwijderd. We zorgen ervoor dat iedereen op de site er is om de juiste redenen om uw kansen op het vinden van liefde te vergroten.

3. Profiteer van online persoonlijkheidstests en intelligente matchmaking

Het is jammer dat niet elke datingwebsite of -app de tijd neemt om je echt te leren kennen en je te helpen bij je online datingreis. Daarom zijn we bij EliteSingles toegewijd aan het matchen van gelijkgestemde Amerikaanse singles met het oog op compatibiliteit op lange termijn. Daarom bevat onze uitgebreide persoonlijkheidstest meer dan 200 vragen om een uitgebreid en nauwkeurig profiel van u te maken. De vragen zijn gebaseerd op het psychologische Five Factor Model ontwikkeld door Robert McCrae en Paul Costa en berekenen uw niveaus van neuroticisme, aangenaamheid, extraversie, consciëntieusheid en openheid. Deze factoren worden vervolgens gebruikt om leden te matchen met vergelijkbare kenmerken om de beste kans op een langdurige verbinding te creëren. We willen Amerikaanse singles verenigen die elkaar aanvullen en versterken, en we kunnen dit effectief doen door dit systeem te gebruiken.

4. Maak een goed online datingprofiel

Een van de belangrijkste tips voor online dating is weten hoe je een goed profiel kunt maken. Het is belangrijk om een profiel te hebben dat je positieve eigenschappen illustreert zonder dat je lijkt te pronken. In uw EliteSingles-profiel wordt u bijvoorbeeld gevraagd om uzelf te beschrijven, gevolgd door wat uw potentiële partner van u moet weten. Deze antwoorden kunnen onmiddellijk iemand naar je profiel trekken, maar vermijdbare fouten kunnen potentiële overeenkomsten gemakkelijk afschrikken, dus het is belangrijk om het goed te doen!

Salama adviseert: ‘Denk bij je beschrijving na over precies waarom je je hebt geregistreerd. Wat voor soort persoon wil je ontmoeten? En wat voor soort relatie zoek je? Wat zijn jouw waarden? Maar wees voorzichtig, zeg niet teveel; dit kan het mysterie breken en, online of niet, het is belangrijk om wat in het verleidingsspel te houden. ’Het is belangrijk voor jezelf om te identificeren waarnaar je precies op zoek bent in een relatie en dit in je profiel weer te geven. Maar zoals Salama suggereert, is het ook nuttig om een sfeer van mysterie te behouden, net als in de offline datingwereld. Laat mensen meer over jou willen ontdekken.

5. Zet de perfecte profielfoto op

Volgens een enquête van EliteSingles-leden over online datingprofielen, zei een schokkende 52 procent dat ze zelfs geen profiel zouden openen zonder een profielfoto. Dus, kortom, misschien is de belangrijkste tip die u uit deze gids voor online dating kunt nemen, het opnemen van ten minste één foto van uzelf. Hoe verleidelijk het ook is om een ​​oude foto te gebruiken, doe het niet – het zal je op de lange termijn alleen maar een slechte dienst bewijzen. Het is een goed idee om een ​​volledige foto van hoofd en schouders te maken, bij voorkeur buiten omdat natuurlijk licht flatterend is. Laat je vrienden of familie je helpen en laat je foto de echte jij illustreren. Professionele freelance fotograaf, Toby Aiken, beveelt aan om een ​​foto te maken op een plek waar je je op je gemak voelt – als je ontspannen en comfortabel bent, komt dit op de foto veel aantrekkelijker over. Dan zullen uw potentiële partners weten wat u echt leuk vindt, waardoor er ruimte ontstaat voor een echte, eerlijke relatie.

6. Maak een geweldige introductie met uw eerste bericht

Als het gaat om online dating, kan het eerste bericht een dealbreaker zijn. Het kan moeilijk zijn om een boeiende tekst te maken die flirterig maar geschikt is en een indruk op de ontvanger achterlaat. Vermijd het kopiëren en plakken van berichten – onze leden vertellen ons dat het overduidelijk is en een enorme afknapper is. Slechte spelling wordt even afgekeurd – lees het voordat je op verzenden klikt! Dus wat is de beste manier om het gesprek op gang te brengen met je eerste bericht? Zoek iets in hun profiel dat jullie beiden delen en praat daarover. Dit helpt je niet alleen bij het vaststellen van je gedeelde interesses, maar toont ook aan dat je hun profiel hebt gelezen en aandacht hebt besteed aan hun hobby’s.

7. Neem je tijd!

Er is geen haast om potentiële partners onmiddellijk te ontmoeten. Het opbouwen van vertrouwen en een verstandhouding met iemand kost tijd, en er is absoluut niets mis mee om het rustig aan te doen. Wissel een flink aantal berichten uit en leer elkaar echt online kennen voordat u offline ontmoet. Salama benadrukt ook; ‘Wees niet ontmoedigd. Het is vrij zeldzaam om de perfecte persoon onmiddellijk te ontmoeten, en dat is het beste! Je kunt je verleidingsvaardigheden verbeteren en ook meer te weten komen over wat je precies wilt. Misschien komt er iets aan het licht dat je je nog niet eerder realiseerde. ‘En misschien zul je merken dat het proberen om een bloem tot bloei te dwingen die bloem zal doden, dus vergeet niet dat geduld uiteindelijk loont.

8. Bereid je voor op de eerste date

Wanneer je een verbinding met iemand online hebt gemaakt en je je voorbereidt op de allerbelangrijkste eerste date offline, moet je het simpel houden. Ontmoet elkaar voor een kopje koffie of een wandeling in het park, zodat je de kans hebt om echt te praten en elkaar te leren kennen. Op deze manier kunt u vaststellen of er chemie tussen u is – als u het gevoel heeft dat u online hebt geklikt, klikt u hoogstwaarschijnlijk ook persoonlijk! Salama Marine adviseert: ‘Focus op de toekomst, niet op het verleden: niemand hoort graag over een ex op een eerste date, toch?’ Probeer je date niet te vergelijken met eerdere partners en sta jezelf open voor iets en iemand nieuw. Een van de beste online dating tips is dan om het verleden in het verleden te houden.

9. En tot slot … Verlies de motivatie niet

Helaas is het vinden van liefde op het eerste gezicht zeldzaam en kunnen sommige mensen een paar slechte dates ervaren voordat ze hun droompartner ontmoeten. Wees niet ontmoedigd als je op een eerste date bent en je weet dat de persoon die tegenover je zat niet degene is. Probeer de ervaring optimaal te benutten en ervan te leren. Het feit dat jullie in sommige dingen beide compatibel zijn, betekent niet dat je perfect voor elkaar zult zijn, en soms is het het beste om door te gaan naar een nieuw iemand. We moeten allemaal een paar kikkers kussen voordat we onze prins of prinses ontmoeten en je weet nooit wat er om de hoek is.

CATEGORY: Dating


Copyright 2023. MIDI Theater.

shares